• My GKN Careers Profile Profile

Senior Produktionstekniker

Country:
Sweden
Work Location:
Trollhattan
Advertising End Date:
31 Dec 2017
Job Type:
Regular
About The Opportunity

Vill du vara en del i en global bransch med en expansiv tillväxt och världsledande teknologiutveckling? Vill du även kompetensutvecklas och växa inom området Produktionsteknik, utveckla ditt ledarskap och säkra Aerospaceindustrins framtid i Trollhättan? Då är GKN Aerospace för dig!

 Vi söker nu Seniora Produktionstekniker (PME) inom flera områden/värdeflöden på företaget, både till nya projekt/komponenter som är i industrialiseringsfas men även till befintliga produkter där vi står inför markant volymuppgång. Vi har en otroligt spännande och expansiv fas framför oss där vi växer på flera områden mot flertalet aktörer i branschen.

Key Responsibilities

Som Senior produktionstekniker (PME) jobbar du i ett team inom ett värdeflöde där ditt uppdrag är att se till att vi levererar till rätt kvalitet, rätt kostnad och i rätt tid. Du leder arbetet kring produkten vilket medför att i det dagliga säkerhetsställa kvalitet och leverans samt mer långsiktigt genomföra förbättringsuppdrag. Du ansvarar för att leda och koordinera aktiviteter inom verktygstillverkning, verktygskonstruktion, produktionsberedning och CAM/NC.

Fokus är robusthet och noll fel vilket vi når genom ett mindset med 100% fokus på kvalitet och med hjälp av kvalitetsverktyg såsom t.ex. PFMEA, SPC, Problemlösning.

Starka team är fundamentalt för att nå våra mål varpå Du inom teamet bidrar både med din kompetens, nyfikenhet samt teamkänsla för att skapa ett arbetsklimat med vinnande kultur. Som Senior produktionstekniker så arbetar du även med att coacha, stötta och handleda nya medarbetare i rollen. Du har förmåga att lära ut, engagera och förklara. 

Du har en tät dialog med operatörer och övriga tekniker i det dagliga arbetet samt Du deltar i dialog med kund avseende produktionstekniska frågor.

Du ansvarar för att på din produkt arbeta med teknologiutveckling och industrialisera nya metoder, processer och arbetssätt på för att möta långsiktiga mål/strategier inom området och på produkten.

 

Kvalifikationer:
  •  Teknisk utbildning såsom akademisk kandidatexamen, högskolestudier, alternativt likvärdig kunskap uppnådd genom erfarenhet
  •  Lagspelare med vinnarvilja!
  •  Förmåga att genom affärsmässigt fokus kunna leverera resultat med rätt kvalitet, i tid och till rätt kostnad.
  •  Faktaorienterad och analytisk förmåga.
  •  Minst 5 års praktisk erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom tillverkande industri.
  •  Minst 5 års praktisk erfarenhet av kvalitetsverktyg såsom PFMEA, SPC, Problemlösnin
  •  Erfarenhet av att introducera nya produkter i tillverkande industri är meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna att du skickar in den redan i dag! Vår rekryteringsprocess sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

About Us

GKN Aerospace är Trollhättans kommun största privata arbetsgivare, vi är ca 2000 medarbetare i Trollhättan. Vi står just nu inför en expansiv tillväxt och utmaningen är både att växa på befintliga komponenter samt nya affärer som ska startas upp. Vi konstruerar och industrialiserar produkter till flygindustrin samt land och marina derivat. Våra främsta tillverkningsmetoder skärande bearbetning och svets, vi har även stor andel speciella processer såsom termisk sprutning och ytbehandling. Vi är världsledande inom teknologiutveckling och satsar hårt på kommande teknologier som kan ersätta konventionella metoder på marknaden, vi ser Industry 4.0 som en stor del i vår utveckling där vi satsar stort.

 Våra medarbetare är vår största tillgång och vi investerar mycket i kompetensutveckling. Som medarbetare driver du själv din utveckling och företaget erbjuder många möjligheter att växa, både inom specialist samt inom ledarskap. Det finns även möjligheter att jobba internationellt i och med att vi verkar på en global marknad samt att vi har våra kunder och systerbolag spridda över hela världen.

För frågor, kontakta:

 Malin Andersson, Head of Product Manufacturing Engineering  0700-87 28 20


 

 


Diversity and Inclusion

As a global engineering company, innovation is what differentiates us from our competitors and is central to our success.

A balance of cultures, ethnicities and genders help bring new ideas and creativity to GKN. We need people of different backgrounds, with different skills and perspectives to spark originality, imagination and creativeness in our teams around the world.

GKN is an equal opportunity employer.

We treat all our employees and applicants fairly and are committed to ensuring that there is no discrimination or harassment against any employee or qualified applicant on the grounds of age, race, creed, color, national origin, ancestry, marital status, affectional or sexual orientation, gender identity or expression, disability, nationality, sex, or veteran status or any other characteristic protected by law.

Page has changed!

Some of the values on this page have changed. What do you want to do?